Haberler

PROTOKOL İMZALANDI, 7 HAFTA SÜRECEK

28 Haziran 2018 Perşembe

Demirci Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ile imzalanan protokol ile 7 hafta sürecek maraton başlıyor.

Demirci'de yaz mevsiminin başlaması ile birlikte İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik futbol, basketbol, voleybol, tenis, badminton, okçuluk, masa tenisi, bocce ve dart alanında kurslar verilecek.

Yapılan protokol ile Demirci Belediyesinin de destek vereceği yaz spor okulu 2 Temmuz 'da başlayarak, 17 Ağustos'da sona erecek.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz " Her etkinliğimizde bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Selami Selçuk, çocuklarımız ve gençlerimiz içinde yaz spor okuluna da destek verecek. Bu bağlamda yaz spor okulumuzda 10 spor dalında eğitimler vereceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Demirci'de sportif faaliyetleri gelişmesi ve büyümesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Demirci Belediyesi olarak yaz spor okulu açarak yaz boyu çocuklarımızın spor yapabilme imkanı getiriyoruz "dedi.

2907

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ