Haberler

MİLLETVEKİLİ ADAYI KAPLAN'DAN, BAŞKAN SELÇUK'A ZİYARET

5 Haziran 2018 Salı

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Semra Kaplan Kıvırcık, Demirciyi ziyaretinde Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret etti.

05 Haziran 2018 Salı günü 24 Haziran seçimleri kapsamında ilçeleri ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Semra Kaplan Kıvırcık, Demirci'yi de ziyaret etti. 

Milletvekili adayı Kaplan, Belediye Başkanı Selami Selçuk, eşi Güzide Selçuk, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları ile birlikte Devlet hastanesini, esnafları, halı dokuma atölyeleri ve tekstil atölyelerini ziyaret ederek, kolaylıklar dilediler.

Demirci Belediyesini ziyaret eden Milletvekili adayı Semra Kaplan Kıvırcık, burada Belediye Başkanı Selami Selçuk ve eşi Güzide Selçuk tarafından karşılandı.

Ak Parti Manisa Milletvekili Adayı Semra Kaplan Kıvırcık, Belediye Başkanı Selami Selçuk'a çalışmalarında sonsuz başarılar diledi. 

Başkan Selami Selçuk'ta,  Ak Parti Manisa Milletvekili adayı Semra Kaplan Kıvırcık'a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Ak Parti Manisa Milletvekili adayı Semra Kaplan Kıvırcık'ın ziyaretine AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mehmet Acar ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

2168

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ