Haberler

GÖZLEMEVİNDE BETON ATILDI, BİNA YÜKSELİYOR

29 Mayıs 2018 Salı

Demirci'nin her noktasında yatırım ve hizmetler aralıksız sürerken, Eğitim Fakültesi Kütüphane ve gözlemevi inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'un girişimleri ile Eğitim Fakültesine, Hemşerimiz Hayırsever İşadamı Özgen İzmiroğlu tarafından yapılan kütüphane ve gözlemevi inşaatında temel betonu atılırken, binanın perdeleme

Eğitim Fakültesi kampus alanı içerisine BİN 300 metrekare alana yapılan Gözlemevi  inşaatında çevre istinat duvarı örülürken, geçtiğimiz hafta temel betonu demir bağlama çalışması da tamamlandı.

Gözlemevi inşaatında zemine beton dökümü yapılırken, önümüzdeki hafta içerisinde de su basma ve binanın perde beton çalışmasına başlanacak.

Kütüphane ve kafeteryanında  yer alacağı gözlemevi inşaatı ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Selami Selçuk "  Demirci'mizin her noktasında  büyük yatırımlar hızla devam ediyor. temellerini atıyoruz. Demircili hayırseverimiz işadamı Özgen İzmiroğlu tarafından Eğitim Fakültemize kütüphane ve gözlemevi yapılıyor. İnşaat tüm hızıyla sürüyor. İnşallah bu yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete alınacak " dedi.

2610

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ