Haberler

O YATIRIMDA SONA GELİNDİ

24 Mayıs 2018 Perşembe

Yatırımların Şehri Demirci'de, hükümet ve belediye yatırımları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçemiz Yenice mahallesine yapılan Ortaöğretim Kız öğrenci yurdu, yaklaşık 20 gün sonra tamamlanıyor.

144 öğrenci kapasiteli olan kız öğrenci yurdu, 5 kat olarak yapıldı. 4'er kişilik odaların yer aldığı ortaöğretim kız öğrenci yurdunda, her odada banyo, lavabo yer alıyor. Yemekhane, bilgisayar odası ve spor sahası ile tam donanımlı olan kız öğrenci yurdunda inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Yüklenici firma bina içinde kapı camları ve boya çalışmalarını tamamlarken, bir yandan da çevre düzenlemesini yapıyor.

Ak Parti Demirci İlçe Başkanı Mehmet Acar yaptığı açıklamada " Ortaöğretim kız öğrenci yurdu inşaatında tamamlanıyor. Kız öğrencilerimiz 5 yıldızlı otel konforundaki bu yurdumuzda konaklayacaklar. Demircimizin her  noktasında yatırımlar devam ediyor. Ülkemizde istikrar, birlik ve beraberlik sürdüğü müddetçe daha büyük yatırımlar hem ilçemiz kazanacak, hem de ülkemiz kazanacak" dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Ortaöğretim Kız Öğrenci yurdumuz 2017 yılı Mayıs ayında temel atma töreni yapıldı. Yaklaşık 5 Milyonluk bir yatırım. Yurdumuz tamamlandı. Devletin ne demek olduğunu, iyi yönetilen bir ülkenin nasıl bu kadar büyük yatırımların yapıldığının da bir göstergesi. Allah devletimize zeval vermesin. Bu yurdumuzda engelli öğrencilerimize yönelikte içerisinde gerekli düzenlemeler yapıldı. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz bu yurtta 1'inci sınıf şartlar da konaklayacaklar ve eğitimlerini sürdürecekler. Fakir gariban aile çocukları hiç bir vakıfa hiç kimsenin merhametine sığınmadan devletimizin şefkatli kollarında okuyacaklar " dedi.

2727

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ