Haberler

MİNARE TAMAMLANDI, ÇEVRE DÜZENLEMESİ BAŞLADI

8 Mayıs 2018 Salı

İlçemiz Şehreküstü mahallesinde bulunan Yeşil Cami'nin minare yapımı tamamlanmasının ardından, belediye tarafından da lavabo yapımına başlandı.

1975 yılında yapımı tamamlanarak ibadete açılan yeşil cami'ye belediye ve hayırseverlerin katkıları ile yenileme çalışmalarına başlanmıştı.

Yıllardır minaresi bulunmayan yeşil cami'ye bir hayırseverimiz tarafından başlatılan minare inşaatı tamamlandı. Yaklaşık 30 metre yüksekliğinde inşa edilen minare ramazan ayı öncesinde tamamlanarak hizmete alındı.

Demirci Belediyesinin destek verdiği yenileme çalışmalarına, camiye tuvalet yapımına başlandı. Fen İşleri ekiplerince minarenin yan tarafında bulunan alana 30 metrekare büyüklüğünde tuvalet yapımı ramazan ayı öncesinde tamamlanması hedefleniyor.

Şehreküstü Mahallesi Muhtarı Necati Taşlı " Mahallemizin caminde Belediyemiz ve hayırseverlerimizin destekleri düzenleme çalışmaları yapıldı. Hayırseverimizin ve Belediyemizin desteği ile minare yapımı tamamlandı. Şimdi de yine belediyemiz tarafından tuvalet ve lavabo yapımına başlandı. Mahallemize ve camimize yaptığı desteklerden dolayı mahallem adına Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a ve hayırseverimize teşekkür ediyorum "dedi.

1808

Tüm Haberler